Nieuws
Jubileumjaar scouting Hubertus-Brandaan

,,Ik gun iedereen Scouting”, aldus wethouder Bianca Bremer bij de aftrap van het jubileumjaar bij Hubertus-Brandaan. Scouting Hubertus-Brandaan bestaat negentig jaar. Veel mooie en uitdagende activiteiten liggen in het verschiet.

 ,,Sinds de oprichting in 1934 hebben we duizenden jeugdleden vermaakt binnen scouting Hubertus-Brandaan. Kinderen leren samen te werken, door te zetten en het leidt tot vriendschappen voor het leven”, vertelt voorzitter Evelien Beguin. ,,Naast dat het superleuk is om te doen, leren ze ook kanovaren en zeilen. We hebben op vele plekken in Voorburg gezeten en huizen nu in het mooie pand aan de Vliet. Een perfecte plek voor onze eigentijdse waterscoutingvereniging. Die negentig jaar gaan dus we vieren!’ Te beginnen met het jubileumweekend met Pinksteren met de hele groep, dat wordt mogelijk gemaakt door al onze geweldige vrijwilligers.”

,,Ruim 200 leden en stafleden gaan dan een fantastisch jubileumfeest beleven. We bedanken alle sponsoren die ons van harte steunen om dit allemaal mogelijk te maken. We vinden het fijn hen gastvrij bij Hubertus-Brandaan te ontvangen’’, licht vicevoorzitter Marco van Stappershoef toe.

,,We zijn ook blij wethouder Bremer te verwelkomen. Met de gemeente hebben we al jaren een fijne samenwerking”, laat Evelien Beguin weten. Wethouder Bremer over de scouting: ,,Het is een omgeving waar ieder talent telt, je kunt er jezelf zijn en veel verschillende activiteiten beleven. Lekker buiten en samen met leeftijdgenoten. Het geeft een enorm goede basis voor je ontwikkeling, en ik durf te beweren voor je carrière. Van harte gefeliciteerd Hubertus-Brandaan.”

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter