Nieuws
Revival Vlietpop

De Stichting poplife management organiseert op 26 juni een reünie van bestuursleden en medewerkers van het Leidschendamse muziekevenement Vlietpop. Het is de bedoeling dat daar ook mensen geworven worden die Vlietpop willen doen herleven als jaarlijks festival. In 2011 stopte Vlietpop na 27 jaar te hebben gedraaid in het Zijdepark bij winkelcentrum Leidsenhage. Het ééndaagse evenement was razend populair. De reünie vindt van 11.00 tot 23.00 uur plaats op het parkeerterrein Kostverlorenweg, hoek Stompwijkseweg. Er wordt gerekend op zo’n 250 mensen. Voor muziek, drinken (alcoholische dranken en fris), toiletten en EHBO wordt gezorgd. De afgelopen jaren zijn er wel meer pogingen gedaan Vlietpop te doen herleven. Daar is niets van terecht gekomen. Er is nog wel een site http://www.vlietpop.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter