Nieuws
Leidschendamse Nanne (5) wint Kids Crew-verkiezing Legoland

Nanne de Gruijter (5) uit Leidschendam is de winnaar van de Kids Crew-verkiezing van LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen. Gisterenmiddag vond de speciale selectiedag plaats waarbij 12 getalenteerde LEGO-bouwers het tegen elkaar opnamen in twee verschillende bouwrondes. Master Model Builder Jamie-Lee Verhoeff heeft op basis van creativiteit, inzicht en presentatie in totaal zes kinderen bekroond als nieuwe leden van de Kids Crew, waaronder dus Nanne. Dit werd gevierd met een heuse LEGO-shower. De kinderen maken een jaar lang onderdeel uit van de Kids Crew waarbij zij samen met Jamie-Lee andere kinderen gaan inspireren om creatief bezig te zijn met LEGO. Daarnaast mogen zij helpen met lastige bouwwerken en zijn zij aanwezig bij evenementen in de binnenattractie. (foto: Sandra Uittenbogaart. Lego is een registered trademark)

 

.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter