Nieuws
Nieuwe actie tegen illegaal parkeren

De gemeente heeft twee palen met borden laten plaatsen bij het plein aan de Frans Mortelmansstraat in Voorburg waar autobezitters al maanden illegaal parkeren. De borden geven aan dat het om een voetgangersgebied gaat waar een parkeerverbod geldt. Nadat buurtbewoners het illegaal parkeren hadden aangekaart heeft de gemeente eerst handhavers naar de plek des onheils gestuurd om autobezitters te waarschuwen dat zij hun voertuig er niet neer mochten zetten. Enkele weken later werd gestart met het uitdelen van boetes. Vervolgens werd er af en toe een wagen met een lichtkrant neergezet die aangaf dat parkeers een boete van 110 euro zouden ontvangen. Als de kar er stond was het plein leeg; zodra hij weg was vormden zich weer de rijen auto’s. Nu zijn er permanente borden neergezet. De aanwijzingen werden trouwens meteen genegeerd voor een oudere automobiliste die er haar wagen neer zette.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter