Activiteiten
Kaartverkoop A Walk Downtown gestart
De kaartverkoop voor het festival A Walk Downtown is gestart. Organisator Dave Fisser: ,,Retro Disco- en dansfeestjes zijn helemaal hot momenteel en daarom bouwen we op zaterdag 1 juni het Stationsplein in Voorburg om tot de grootste openlucht discotheek van de regio. We gaan terug naar eind vorige eeuw met de leukste DJ’s en Tribute acts. Rondje Doe Maar met de Voorburgse zanger Bart Wientjes bijt het spits af en brengt ons terug naar begin jaren ’80 met hits als Smoorverliefd, de Bom en Belle Helene.”
,,De 5 dames van Totally Spice: A Spice Girls Tribute laten momenteel wekelijks op SBS6 de Spice Girls herleven in het programma The Tribute en 1 juni staan ze live bij ons op het podium. Als er een act is die weet hoe je een feestje bouwt met liedjes uit die tijd, dan zijn het Wipneus & Pim Tijdens hun interactieve show vol met gekkigheid blijft niemand stil staan. Als afsluiter van deze avond is er het Golden Hour. Elk kwartier hits uit een ander decennium met een flinke beat er onder van DJ Sander den Ouden en de Voorburgse legende Billy The Kit.”
,,Op zaterdag is er geen VIP-deck maar toveren we het overdekte gedeelte om tot een voor iedereen toegankelijke Guilty Pleasures Silent Disco Area. Danny Mendez draait tussen de acts door de lekkerste dansplaatjes. Omdat de inflatie ook niet aan onze deur voorbij gaat is het ticket ietsje duurder dan vorig jaar, echter als je voor 1 maart een early bird ticket haalt, betaal je zelfs minder dan vorig jaar. Een Early Bird Ticket kost tot 1 maart 22,50 euro, een normaal ticket 27,50 euro. Tickets zijn te koop via www.awalkdowntown.nl.”
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter