Activiteiten
Bolide Max Verstappen bij Versmarkt
Op zaterdag 10 en zondag 11 februari organiseert de Valk Versmarkt een Formule 1 weekend op haar terrein. Tijdens deze feestelijke dagen komt de raceauto van Max Verstappen naar de winkel aan de Veurseweg 214 in Voorschoten. Elke F1-fan kan met de bolide van de wereldkampioen op de foto. Daarnaast zorgt een Red Bull DJ Hummer voor muzikale omlijsting, zijn er kraampjes in Formule 1 stijl en leuke activiteiten voor jong en oud. Ook zijn er mooie prijzen te winnen zoals een geheel verzorgde dag in SnowWorld. Men vindt de Valk Versmarkt op het terrein van Hotel de Gouden Leeuw in Voorschoten. Zeven dagen per week geopend. Het Formule 1 weekend vindt plaats op zaterdag 10 februari van 11.00 uur tot 17.00 uur en op zondag 11 februari van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter