Nieuws
Borden helpen niets

Afgelopen week plaatste de gemeente verkeersborden bij het plein aan de Frans Mortelmansstraat in Voorburg (winkelcentrum Julianabaan) om illegaal parkeren daar tegen te gaan. Ze blijken geen enkel effect te hebben zo constateerde de zelf benoemde wijkvertegenwoordiger Ap de Heus. Er is al maanden ‘gedoe’ over het parkeren daar. Eerst liet de gemeente handhavers waarschuwen, daarna deelden ze enkele boetes uit. Vervolgens werd er periodiek een wagen met een lichtkrant neergezet die aangaf dat daar parkeren 110 euro kostte. Die kar is nu vervangen door een paar permanente verkeersborden. De gemeente wil het plein niet afsluiten¬† vanwege een gebouwtje met een aantal geldautomaten dat op de hoek met de Koningin Julianalaan staat. Het illegaal parkeren gebeurt vooral in de weekeinden; de periode dat de handhavers afwezig zijn. (foto Ap de Heus)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter