Nieuws
Geen actie meer wegens vermeend lekken

De gemeenteraad onderneemt geen verdere actie meer inzake het lekken uit de Begeleidingscommissie Vlietland die in de eerste helft van 2023 actief was. In juli van dat jaar droeg men burgemeester Martijn Vroom nog op een onderzoek naar dat lekken in te stellen. Eind vorig jaar berichtte Vroom per brief dat er waarschijnlijk wel gelekt was doch dat de informatie die vrij kwam op dat moment niet geheim was. Hij stelde de gemeenteraad voor af te zien van nader onderzoek. Dat zou lang gaan duren en veel gaan kosten terwijl het mogelijk ook niet veel zou opleveren. De gemeenteraad laat die brief nu rusten. Men neemt er geen enkel besluit over. Wel vindt er nader beraad met de burgemeester plaats over integriteit: eerlijkheid en oprechtheid.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter