Activiteiten
Carnaval Leidschendam

Carnavalsvereniging De Damzwabbers houden zaterdagavond 10 februari hun grote carnavalsfeest bij RKAVV, sportpark Kastelenring Leidschendam. Aanvang 20.30 uur. Toegang voor leden is gratis. Andere bezoekers betalen 10 euro. Op zondagmiddag 11 februari wordt er op dezelfde lokatie een kindercarnaval georganiseerd. Aanvang 13.00 uur. Toegang is gratis. Op maandagavond vindt eveneens bij RKAVV de afsluitende carnavalsavond plaats. Aanvang 20.30 uur. Toegang voor leden gratis, andere bezoekers betalen tien euro. Het carnavalgebeuren start zaterdag 10 februari om 10.00 uur als de Damzwabbers, en de Gaanders uit Stompwijk, de sleutel van het Raadhuis krijgen. Om 11.30 start dan de carnavalsoptocht door Leidschendam die om 13.00 uur bij de sluis eindigt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter