Nieuws
GBLV vraagt om actie tegen illegaal parkeren

GBLV-gemeenteraadslid Sanja Duijvestijn wil actie van B&W tegen ongeoorloofd parkeren bij winkelcentrum Julianabaan Voorburg. ‘Naar aanleiding van mails van omwonenden en berichten in de pers inzake automobilisten, die ongeoorloofd parkeren op het voetgangersgebied tegenover de McDonalds/naast de geldautomaat en het feit dat er recent borden verboden te parkeren zijn geplaatst, wetende dat dit probleem in het verleden niet speelde vanwege de aanwezigheid van een grote plantenbak en constaterende dat dit een gevaarlijke situatie is voor voetgangers/fietsers omdat de automobilisten tegen het verkeer in terug rijden naar het kruispunt Koningin Julianalaan in plaats van met de verkeersstroom mee door te rijden naar de Corbulo-garage, heeft de fractie van GBLV de volgende vraag: Kan het college van B&W zorg dragen voor een fysieke barrière (bijvoorbeeld een grote bloembak), zodat parkeren achter de geldautomaat niet meer mogelijk is maar wel de geldautomaat bereikbaar blijft voor het geldtransport’?

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter