Activiteiten
Voorburgse haalt Adele Project naar theater

De Voorburgse Saskia Reyenga heeft het druk met haar buro Evenemento. Zelf vertelt ze wat er op de agenda staat: ‘Het Adele Project – The Las Vegas Show. Een indrukwekkende tribute aan het repertoire van Adele. Zo kan ‘The Las Vegas Show’ van het Adele Project het beste worden omschreven. Dit gerenommeerde gezelschap brengt al 12 jaar alle hits van de Britse zangeres tot leven, in de ongeëvenaarde ambiance van het theater. Een zevenkoppige live band zorgt samen met de Nederlandse zangeres Jolanda Knecht voor vuurwerk op het podium. De in April 2024 geplande shows in iconische theaterzalen zijn zeer gewild. Jolanda is één van de weinige Nederlandse zangeressen die de hits van Adele met overtuiging vertolkt. Het resultaat is een bijzondere productie die de titel ‘The Las Vegas Show’ heeft meegekregen. De voorstelling is voor fans van Adele een feest der herkenning. Alle beroemde nummers komen voorbij. Tel daar de prachtige kostumering, indrukwekkende visuals, de intense belichting en natuurlijk de bijzondere sfeer van het theater bij op, en het recept voor een unieke belevenis is geboren. De show op 1 April in het Circustheater – Scheveningen is uitverkocht en er is zelfs een 2e show bijgekomen op die dag’.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter