Nieuws
Buurtbijeenkomst Voorburgse wijk Bovenveen

Een bericht van de gemeente, speciaal voor de bewoners van de Voorburgse wijk Bovenveen: ‘In 2024 gaan we kijken waar we in Bovenveen een nieuwe of betere plek kunnen maken voor spelen, sporten, natuur en ontmoeten.  Dit doen we samen met kinderen en volwassenen uit de buurt. Waar kunnen we de buurt nog groener maken? Wat willen kinderen precies? Hoe willen jongeren sporten en volwassenen elkaar ontmoeten? Wij organiseren een buurtbijeenkomst op woensdag 14 februari van 14.00 – 17.00 uur op het schoolplein van de Driemaster. Als buurtbewoner kunt u langskomen om met ons in gesprek te gaan en om uw ideeën en wensen te vertellen. Er zijn ook leuke gratis activiteiten voor jong en oud en er is lekker eten en drinken. Zien wij u daar? Meer info: https://bit.ly/3w7mFmP‘.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter