Activiteiten
Voorstelling ‘Vos en Haas’ in bibliotheek Voorburg

Tijdens de voorjaarsvakantie komt theatergezelschap Houtjetouwje naar de Bibliotheek Voorburg. Op zaterdag 17 februari spelen ze de bekende voorstelling Vos en Haas. Dit is een speelse, interactieve voorstelling voor kinderen van 4 tot 8 jaar met aanstekelijk poppenspel en veel muziek. De poppen duiken op in en rondom de boekenkast en brengen dit verhaal over vriendschap en verlangen op een bijzondere manier tot leven.

Waar gaat het verhaal over? Haas is wintermoe. Vos weet niet hoe hij haar kan troosten en is ten einde raad. Dan schiet hem iets te binnen om Haas op te vrolijken: hij geeft een feest, speciaal voor haar. Maar met hoeveel mensen moet je eigenlijk feestvieren? Met zijn vieren? Of kan dat ook met zijn tweeën? En wat als je ongenode gasten krijgt? Hoe dan ook: dit feestje zal niet snel worden vergeten.

De voorstelling is te zien op zaterdag 17 februari van 13.30 tot 14.15 uur. Plaats van handeling: bibliotheek Voorburg, blauwe zaal. (Koningin Julianalaan 257). De voorstelling is voor kinderen van 4 tot 8 jaar en ouders. Prijs: Leden € 5,00; Niet-leden € 7,50; met Ooievaarspas € 3,50. (1 ticket = voor ouder + kind).

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter