Nieuws
Kevin van der Geest nieuwe trainer RKAVV
RKAVV heeft Kevin van der Geest met ingang van het seizoen 2024-2025 aangesteld als nieuwe hoofdtrainer; de opvolger van Peter Klomp die het al na één seizoen voor gezien houdt bij de Leidschendamse club. Kevin komt over van 1e klasser VELO, alwaar hij in de afgelopen vier seizoenen als hoofdtrainer werkzaam is geweest. Bestuur en Technische commissie van RKAVV: ‘Tijdens de gesprekken was het wederzijdse gevoel meteen goed en we waren er dan ook snel uit. Met Kevin hebben wij de geschikte kandidaat gevonden; Een ambitieuze trainer die de nodige ervaring als speler en trainer/coach met zich meebrengt en waar wij alle vertrouwen in hebben dat hij de selectie naar een hoger niveau kan brengen’.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter