Nieuws
Tien procent inwoners gemeente laaggeletterd

7000 tot 8000 inwoners van Leidschendam-Voorburg – zo’n tien procent van de bevolking – is laaggeletterd. Dat wil zeggen dat men moeite heeft met lezen en schrijven. Het cijfer is bekend gemaakt door Arnout Timmerman van de Stichting lezen en schrijven in een door LVTV gemaakt Tijdsdocument laaggeletterdheid in Leidschendam-Voorburg. Tussen 23 en 27 september staat het Glazen Radiohuis in Leidschendam. Hier kunnen inwoners die moeite hebben met lezen en schrijven hun verhalen en ervaringen delen. Tegelijkertijd worden hen laagdrempelige oplossingen aangeboden. De locatie wordt later dit jaar bekend gemaakt. Het tijdsdocument van LVTV kunt u via deze link bekijken: https://youtu.be/nnUJ68BGrAo

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter