Activiteiten
Gratis bridgecursus in Essesteijn

Bridgeclub Essesteijn start een gratis bridgecursus. Op 8 à 9 maandagmiddagen vanaf 18 maart, biedt Bridgeclub Essesteijn een speciaal ontwikkelde cursus aan, die specifiek gericht is op kandidaten die al enige ervaring hebben met kaartspelen, waarbij slagen maken en troef een rol spelen, zoals klaverjassen. De cursus wordt gegeven door twee zeer ervaren wedstrijdleiders van de club. De kosten zijn beperkt tot aanschaf van het opleidingsboekje “Berry’s 5 kaart hoog”, aanbevolen door de bridgebond. Na afloop van de cursus zullen de cursisten in staat zijn hun opgedane kennis in praktijk te brengen door deel te nemen aan de zomerbridge bij de club.  Opgave per e-mail (met vermelding van naam en telefoonnummer) aan: leerbridge@gmail.com

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter