Activiteiten
Ramadanmarkt in de Plint

Zondag 3 Maart  er een Ramadanmarkt in de Plint, Frederiklaan Leidschendam. Deze wordt georganiseerd door Saida el Hassnaoui. Op de markt kan men verschillende benodigdheden kopen voor de viering van Ramadan / Eid al Fitr feest. Ramadan start dit jaar ongeveer op 10 Maart en duurt tot 9 April. Saida wil de doelgroep laten genieten van de geuren en kleuren deze dag. Er worden diverse etenswaren verkocht die met Ramadan geserveerd kunnen worden. Het aanbod bestaat verder onder meer uit feestelijke kledij / sjaals, healthy kruiden, oliën, honing, Ramadan sweets en henna . Er komt een clown die de kinderen gaat vermaken. Volgens de organisator is de markt vanwege het aanbod en de lekkere hapjes voor iedere inwoner van Leidschendam-Voorburg leuk om te bezoeken .

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter