Nieuws
CDA-bijeenkomst Voorburg-Noord

Op donderdag 29 februari organiseert het CDA een open wijkbijeenkomst voor inwoners van Voorburg-Noord. Wijkbewoners zijn dan vanaf 19:30 uur welkom in de Koningkerk, Bruijnings Ingenhoeslaan 4. CDA-fractieleider in de gemeenteraad Ron van Duffelen: ,,Om 19:30 uur beginnen we met een korte voorstelronde, zodat iedereen weet welk fractielid zich met welke onderwerpen bezighoudt. Daarna is de agenda vrij voor inwoners om onderwerpen die zij belangrijk vinden te bespreken.Eerdere bijeenkomsten in Voorburg-West, de Heuvel en Stompwijk leverden waardevolle inzichten op die wij meenemen in ons werk. Iedere wijk kampt met unieke uitdagingen, en uiteindelijk weten de bewoners zelf het best wat in hun wijk speelt.’’

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter