Activiteiten
Gezellig druk bij VEO korfbal

Sinds een paar weken is het gezellig druk bij de kangoeroetrainingen van korfbalvereniging VEO. Afgelopen zaterdag kwamen er 40 kinderen trainen in sporthal Essesteijn. De trainingen beginnen en eindigen met een gezellig dansje en tussendoor doen de kinderen allemaal leuke oefeningen en spellen. Zoals balanceren, trucjes met de bal, tikspellen, gooien, vangen en nog veel meer.

In januari organiseerde VEO een Giga Kangoeroedag waar 700 kinderen aan deelnamen. Daarnaast vonden er inmiddels al op vier basisscholen clinics plaats waar ruim 400 kinderen aan meededen. De komende weken vinden er nog clinics plaats op de volgende vijf basisscholen: de Tandem, MMiXX, de Zonnewijzer, Professor Casimirschool en de Maria Bernadette.

Na afloop van de Giga Kangoeroedag en de clinics krijgen de kinderen een stickerkaart waarmee ze nog twee keer gratis kunnen meetrainen en uiteindelijk een medaille verdienen.

De kangoeroes zijn de jongste leden (3 tot 6 jaar) van VEO, zij trainen één keer per week. Een uur lang worden er verschillende spelletjes gedaan. De trainers van VEO worden speciaal opgeleid voor het geven van deze trainingen. Meer informatie en aanmelden: https://doemee.veokorfbal.nl/

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter