Nieuws
Drie aanhoudingen bij verkeerscontrole
Bij een verkeerscontrole in Voorburg zijn zaterdag 10 februari drie personen aangehouden. Twee van hen reden onder invloed van drugs en iemand anders is aangehouden omdat hij 46 lachgastanks bij zich had. Daarnaast zijn diverse bekeuringen uitgeschreven en is iemand staande gehouden die 3700 euro aan boetes had openstaan. De controle vond zaterdag tussen 15.00 en 22.00 uur plaats op een parkeerterrein aan de Fonteynenburghlaan in Voorburg. Degenen die reden onder invloed van drugs waren een 22-jarige man en een 26-jarige vrouw uit Pijnacker-Nootdorp. Een 27-jarige man uit Den Haag reed rond met de lachgastanks. Hij is aangehouden voor de handel in lachgas. Andere overtredingen die zijn beboet, zijn door rood licht rijden, handheld bellen tijdens het rijden en het niet tonen van het rijbewijs.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter