Activiteiten
Doe ertoe tijdens ‘NLdoet 2024’

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart organiseert het Oranje Fonds voor de 20e keer de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet. Op deze dagen zijn in heel het land duizenden activiteiten te vinden waarbij iedereen een dag(deel) ertoe kan dóen voor andere mensen. Ook in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk kun je meedoen.

Tijdens NLdoet kunt u ervaren hoe het is om zich vrijwillig in zetten. Dat is niet alleen fijn voor diegene die u helpt, maar het levert u als vrijwilliger gegarandeerd iets moois op. Met NLdoet kunt u op een laagdrempelige en vrijblijvende manier kennismaken met vrijwilligerswerk.

In de gemeente Leidschendam-Voorburg zijn er tijdens NLdoet veel verschillende activiteiten waar u uit kunt kiezen. Denk aan een moestuin aanleggen voor kinderen met een beperking, schilderwerk in een wijkgebouw, opruimen van het terrein van een manege, zwerfafval rapen rond een clubhuis of een opslagruimte maken bij een vereniging. Op de website van NLdoet vindt u alle klussen die u kunt doen. Meldt u aan via www.nldoet.nl

NLdoet wordt georganiseerd door het Oranje Fonds. Deze actie wordt ondersteund door LVvoorElkaar, de vrijwilligerscentrale in Leidschendam-Voorburg. Lisanne de Bruin: ,,We horen elk jaar veel leuke reacties van mensen die meedoen aan NLdoet. Mensen vinden het fijn om in een paar uurtjes tijd écht iets voor een ander te betekenen. Ook de gezelligheid en saamhorigheid om met een groep een klus te klaren vinden deelnemers juist zo leuk aan NLdoet. De organisaties zijn heel dankbaar voor alle hulp. En zo maken we samen Leidschendam-Voorburg weer een stukje mooier.”

 

__________________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:

Contactpersoon: Lisanne de Bruin, consulent vrijwillige inzet LVvoorElkaar

Telefoon: 06 – 41 75 87 68 (bereikbaar ma, di, don)

Mailadres: lisanne@lvvoorelkaar.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter