Nieuws
Illegaal parkeerterrein nu afgesloten

De gemeente heeft het illegale parkeerterrein aan de Frans Mortelmansstraat in Voorburg (winkelcentrum Julianabaan) afgesloten met bloembakken en paaltjes. Alleen de toegang tot de kubus van Geldmaat is vrij gehouden. Dit vanwege de bezoeken van de geldkoerier. Enkele weken terug liet de gemeente borden plaatsen die aangaven dat het om een voetgangersgebied ging en parkeren daar verboden was. Die hielpen echter niet. Het illegale parkeren heeft maanden geduurd. Pas nadat omwonenden de gemeente erop attent maakten kwamen er handhavers die waarschuwingen uitdeelden. Later werden dat boetes. Vervolgens verscheen er periodiek een lichtkar die aangaf dat parkeren daar een boete van meer daan 100 euro betekende. Dit alles had geen noemenswaardig blijvend effect. Ook de geplaatste verkeersborden niet. Nu volgen dus bloembakken. (Foto Ressiva)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter