Nieuws
Van oergodin Nehalennia tot Barbie

Op 8 maart is het internationale vrouwendag en op zaterdag 9 maart wordt hier op aangehaakt met een middag met sprekers, muziek en high tea. De sprekers zijn Isabella Wentink en Angelique Schipper. Zij zullen een beeld schetsen hoe de positie van vrouwen de afgelopen tweeduizend jaar aan verandering onderhevig is geweest. De lezingen worden afgewisseld met optredens door het vrouwenkoor Muze onder leiding van Cassandra Feith. Op het programma staat muziek van vrouwelijke componisten en liederen die meegezongen kunnen worden. Samen met het Oekraïense vrouwenkoor Grono wordt het muzikale deel afgesloten gevolgd door een ‘bye tea’ met Oekraïense hapjes. Zaterdag 9 maart van 13 tot 16.00 uur in wijkgebouw De Boot, Duivesteijnstraat 22 Voorburg. Entree €9,50. Aanmelden via https://www.eventbrite.com/e/tickets-internationale-vrouwendag-vrouwbeeld-door-de-eeuwe n-heen-829072376797

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter