Nieuws
Een kijkje in de keuken van gemeentearchief

Dit jaar viert het Haags Gemeentearchief, waar ook het archief van Leidschendam-Voorburg is ondergebracht, zijn 140-jarig bestaan. Middels diverse activiteiten wordt iedereen van harte uitgenodigd kennis te maken met het rijke Haagse erfgoed. De tentoonstelling ‘Een kijkje in de keuken van het Haags Gemeentearchief’ (19 februari – 8 april, Atrium aan het Spui) is daar een eerste uiting van. Middels 15 verlichte panelen in het Atrium van het Stadhuis aan het Spui kan worden kennisgemaakt met de mensen achter het Gemeentearchief. Wat wordt er nou bewaard bij een gemeentearchief en waarom? En wat doen archivarissen en collectiebeheerders de hele dag? En wie zijn die mensen eigenlijk?

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter