Nieuws
Inge tipt een kinderboek
Inge van Kinderboekenwinkel In de Wolken uit de Herenstraat heeft een tip voor de crocusvakantie: ‘Meer verschrikkelijke beestjes – Elise Gravel (7+). Na het eerste deel over de spin, de vlieg en de hoofdluis is er nu een tweede deel over de kakkerlak, de mug en de naaktslak. Niet alleen een heel leerzaam boek maar ook nog eens ontzettend grappig. Een nieuw deel in één van mijn favoriete series. De serie Tijgerlezen is bedoeld voor beginnende lezers in groep 3 en 4, het AVI-niveau is bij deze titels losgelaten. Je leest gewoon het boek dat je leuk lijkt, over Bob Popcorn, voetbalzombies of kriebelbeestjes bijvoorbeeld. De auteur schrijft en tekent weer met smaak over deze kleine gluiperdjes’.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter