Nieuws
Jaarwisseling: ‘enige tevredenheid’ bij burgemeester

Burgemeester Martijn Vroom kijkt met ‘enige tevredenheid’ terug op het verloop van de jaarwisseling. De situatie was ‘beheersbaar’ al vindt de burgemeester de aangerichte schade van minimaal 13.350 euro ‘spijtig’. Dat heeft hij de gemeenteraad bericht. De brandweer moest 36 keer uitrukken waarvan 10 keer voor een containerbrand, 20 keer voor een brand buiten. De politie registreerde 17 incidenten waarvan 8 keer vernieling en 6 keer overlast van vuurwerk. Ambulances waren 17 keer actief in Leidschendam-Voorburg gedurende de jaarwisseling. Op vijf plaatsen in de gemeente (Prinsenhof, Leidschendam-Zuid, Bovenveen) waren vooraf camera’s geplaatst. Daar vonden geen incidenten plaats, aldus de burgemeester. Op drie plaatsen waren extra lampen neergezet. Twee palen werden door vuurwerk vernield. De de wijk Prinsenhof was behalve lokale jongeren ook jeugd uit Leidschenveen en Den Haag aanwezig/onderweg.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter