Nieuws
Nieuwe sponsor VCC

VCC, de landskampioen in het cricket bij de mannen en vrouwen, heeft een nieuwe hoofdsponsor: het Utrechtse IT-bedrijf AdeptView. Beide partijen zijn een overeenkomst voor drie jaar overeengekomen. Het bedrijf zal optreden als IT- partner van VCC en te zien zijn als hoofdsponsor op de shirts van alle VCC-teams.

AdeptView is een internationaal digital engineering- en consultancybedrijf. AdeptView heeft zijn offshore centrum in India en operationele centra in Singapore, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Murugesh Ramachandran, topman van AdeptView: ,,Met onze Indiase roots is het niet vreemd dat wij een enorme passie hebben voor cricket. Diezelfde passie zien wij ook terug bij VCC. VCC is een van de toonaangevende cricketverenigingen in Nederland en wij geloven dat wij via VCC een aantal bedrijfsdoelstellingen kunnen bewerkstelligen. Naast de exposure willen we bijvoorbeeld de schitterende accommodatie van VCC ook graag benutten voor een aantal interne of klantevenementen.’’

VCC-voorzitter Richard de Lange: ,,Wij zijn heel trots dat we zo’n prachtige partij hebben kunnen binden aan de vereniging als hoofdsponsor en IT-partner. AdeptView maakt het met zijn bijdragen mogelijk dat we de club in heel de breedte verder kunnen ontwikkelen, zodat nog meer mensen plezier kunnen hebben in het spelen van of kijken naar cricket bij VCC.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter