Nieuws
Tip van Liselot: Bedtijdboek voor rebelse meisjes

Vandaag is er weer een boekentip van kinderboekenwinkel In de Wolken uit de Herenstraat Voorburg. Deze komt van Liselot: ‘Bedtijdboek voor rebelse meisjes, 100 inspirerende wereldverbeteraars geschreven door Elena Favelli en bedoeld voor kinderen ouder dan 10 jaar. In dit vijfde boek in deze reeks staan bijzondere jonge vrouwen wereldwijd uit déze tijd in de spotlight. Lees over bekende meisjes als Greta Thunberg, Bindi Irwin, Taylor Swift, Zendaya en onze eigen zeiler Laura Dekker. Boeiende verhalen van één pagina met daarnaast een paginagroot portret van de dame in kwestie. De verhalen zijn niet al te lang zodat ook minder sterke lezers er goed mee uit de voeten kunnen. Ze geven precies genoeg achtergrondinformatie en je hoeft het boek niet in een bepaalde volgorde te lezen. Het voorlezen van deze inspirerende verhalen is ook een aanrader’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter