Nieuws
U zegt het maar: Beste sponsors van de Avond4daagse

‘Beste sponsors van de Avond4daagse,

In voorgaande edities heeft u ons door middel van sponsoring geholpen om de Avond4daagse Voorburg tot een groot succes te maken. Ook dit jaar vragen wij weer uw hulp bij de organisatie van de 48e editie. Van maandag 27 mei t/m donderdag 30 mei 2024 lopen zo’n 1300 schoolkinderen onder begeleiding van hun ouders de Avond4daagse door Voorburg. Helpt u ons ook weer mee om hier een succes van te maken?

Voor € 75,= kunnen we u als sponsor van dit evenement vermelden op posters die door heel Voorburg worden opgehangen. In scholen, kinderopvanglocaties, de bibliotheek, het zwembad en op ‘sandwichborden’ zullen we adverteren. In de bijlage een voorbeeld van hoe zo’n poster eruit komt te zien. Met warme belangstelling zien we uw bijdrage graag tegemoet. Als u mee wilt doen, wilt u dan reageren op deze mail? Stuurt u ons dan direct ook uw logo mee, wij zullen u dan verder informeren hoe u uw bijdrage kunt voldoen. De posters gaan begin april naar de drukker, dus wacht u alstublieft niet te lang met uw reactie.

Naast geldelijke sponsors zijn wij ook op zoek naar sponsoring ‘in natura’, denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitdelen van een gezonde snack, water of iets dergelijks langs de routes. Voor elke avond hebben we hier een aantal locaties nodig waar wij langskomen. Als u ons hierbij wilt helpen, mailt u ons dan, dan laten wij u weten op welke avond de route langs uw onderneming komt. We zien uw reactie graag tegemoet.

Mocht u onverhoopt naar aanleiding van dit bericht hier in de toekomst geen prijs meer op stellen, dan horen we het ook graag zodat we u uit ons bestand kunnen verwijderen. Wij kijken uit naar al die 1300 blije gezichtjes op 27 mei t/m 30 mei 2024. U helpt ons toch ook? Namens Werkgroep Avond4daagse Voorburg Sharon Schouwenaar, Roxane Slond, Floor Swanson’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter