Activiteiten
Programma Koningsdag staat al

Koningsdag is nog even weg – zaterdag 27 april – is nog even weg maar in het Huygenskwartier Voorburg hebben ze het programma al staan. En dat ziet er zo uit: vanaf 07.00 uur vrijmarkt, vanaf 12.00 tot 23.00 uur live muziek op een viertal podia. Die podia zijn er bij café het Torentje Franse Kerkstraat, Hopkamer/Barquichon Kerkstraat, The River Raadhuisstraat, Meatpoint Herenstraat.

Bij het Torentje treden vanaf 14.00 uur op Ronnie Ronaldo, Side Kick, Sugar Lips, Rob van Reeuwijk, Maria Kagia Mr. Kasian. Bij de Hopkamer/Barquichon om 13.00 uur Sir+ en om 17.00 uur DJ Ziggy. The River presenteert vanaf 14.00 uur Rudi Sibma show, 16.30 Captain Midnight. Tussendoor DJ Vinnie. Meatpoint start om 12.00 uur met de Kid hits show gevolgd door de Raspers (13.30 uur) en Kingsday piano request (16.00). DJ Bronx draait ook tussendoor.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter