Activiteiten
Tentoonstelling Haagse graffiti

Met de tentoonstelling ‘Den Haag Graffiti – van Tag tot Art’ laat het Haags Gemeentearchief bezoekers kijken door de ogen van de graffiti-artiest. De tentoonstelling is van 4 maart tot en met 3 juni gratis te bekijken in De Galerij in de Tramtunnel bij halte Spui. In de tentoonstelling maakt de bezoeker kennis met pieces, uitgebreide muurschilderingen, tags, de snelle handtekening van de graffiti-artiest en unieke blackbooks, de schetsboeken van de graffiti-artiesten, vaak vol foto’s, ideeën voor pieces, schetsen en elkaars tags.  Graffiti is een straatfenomeen waar vaak niet bij wordt stilgestaan, maar die ook niet uit het hedendaagse straatbeeld is weg te denken. Het is een kunstvorm die veelal wordt ervaren als vernieling of iets lelijks. Naast graffiti maken ook stickers onderdeel uit van de tentoonstelling. Want ook stickers zijn terug te zien op straat, vaak op borden en palen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter