Activiteiten
Vriendjestraining bij korfbalvereniging VEO

In de week van 4 maart organiseert korfbalvereniging VEO trainingen voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar die een keer mee willen doen met een echte korfbaltraining. Deze trainingen zijn gratis. Kinderen van 6 tot 10 jaar kunnen maandag 4 maart om 18.00 uur mee trainen en op donderdag 7 maart zijn kinderen van 10 tot 12 jaar welkom om 19.00 uur. De trainingen duren een uur en vinden plaats in sporthal Essesteijn, Elzendreef Voorburg.
Jongere kinderen (3 tot 6 jaar) kunnen iedere zaterdag meedoen met de kangoeroetraining. De kangoeroes zijn de jongste leden van VEO, zij trainen éen keer per week. Een uur lang worden er verschillende spelletjes gedaan. De trainers van VEO worden speciaal opgeleid voor het geven van deze trainingen. Meer informatie en aanmelden: www.doemee.veokorfbal.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter