Nieuws
Ook elders bij gemeente gratis stroom

In de parkeergarage onder het gemeentelijke servicecentrum Koningin Wilhelminalaan 2 Leidschendam en bij de gemeentelijke dienst Stadsbeheer zijn ook laadpunten voor elektrische auto’s waar gratis stroom ‘getankt’ kan worden. Dat heeft een woordvoerster van B&W bekend gemaakt. Eerder bleek dat bij een de laadpalen op het parkeerterrein naast het servicecentrum al tien jaar gratis stroom te verkrijgen is. Volgens de woordvoerster zijn de laadpunten in de garage op bij Stadsbeheer uitsluitend bedoeld voor gemeentelijke auto’s. De betrokken plekken staan op kenteken. Voor de gebruikte stroom betaalt de gemeente. Overigens zijn de laadpalen op het parkeerterrein inmiddels afgekoppeld. Daar is geen gratis stroom meer te krijgen. Wanneer de nieuwe palen met betaalfunctie daar in gebruik worden genomen, is nog niet duidelijk.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter