Nieuws
Parktunnel dicht

Rijkswaterstaat heeft de Parktunnel, onderdeel van de N14, gisteravond 21:00 uur afgesloten, en wel in de rijrichting vanaf de A4 naar Wassenaar, Den Haag, Scheveningen. De afsluiting blijft tot zaterdag 9 maart 06.00 uur bestaan. De Parktunnel ligt tussen het kruispunt van de N14 met de Prins Bernhardlaan/Noordsingel en de kruising met Mgr. van Steelaan/Heuvelweg.

De afsluiting is nodig vanwege werkzaamheden aan onder meer de verlichting in de tunnel. Er wordt alleen door de weeks gewerkt. Op zaterdag en zondag is de tunnel open. De afsluiting betekent volgens de gemeente dat automobilisten een half uur langer onderweg zijn. Er is een omleidingsroute via de Prins Bernhardlaan, Rodelaan en Mgr. van  Steelaan. Een alternatief is Noordsingel, Burgemeester Banninglaan, Heuvelweg.

Verkeer van verder weg wordt aangeraden de N14 te mijden door de A44, A12/Utrechtsebaan, Rotterdamsebaan en/of N211 (Lozerlaan) te gebruiken. Vanuit de Leidse regio kan men ook de N447 (Veursestraatweg) gebruiken.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter