Activiteiten
Midzomer triathlon

De inschrijving voor de Midzomer triathlon Leidschendam is geopend. Het evenement zal op 21 juni worden gehouden in natuur- en recreatiegebied Vlietland. Dat meldt de Stichting Midzomer triathlon (MTZ). De triatlon (500 meter zwemmen, 27 kilometer wielrennen en 5 kilometer hardlopen) is volgens de organisatie een mooie uitdaging voor alle sportieve volwassen mannen en vrouwen. Zijn drie onderdelen te veel voor u dan kunt u met z’n drieën een team vormen waarbij ieder één onderdeel doet. Jeugd vanaf 12 jaar kan bij de MZT meedoen. Hun race bestaat uit 250 meter zwemmen, 13,5 kilometer fietsen en 2,5 kilometer hardlopen. Voor meer informatie en/of deelname kijk op https://www.duursportverenigingttl.nl/mzt/

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter