Activiteiten
Duizenden gratis boompjes

Op woensdag 28 februari redt ‘Meer Bomen Nu’ jonge opkomende boompjes van het braakliggende terrein Klein Plaspoelpolder in Voorburg. Wethouders Marcel Belt en Astrid van Eekelen zullen samen het eerste boompje uitscheppen. Meer Bomen Nu is een landelijke actie om overdadige jonge bomen, zaailingen, te redden van plekken waar ze niet groot kunnen worden. Bomen die anders verloren zouden gaan krijgen vervolgens een nieuwe plek waar ze kunnen uitgroeien tot volwassen boom. Simpel en goed voor klimaat en biodiversiteit. Aan het einde van de reddingsactie zullen de boompjes gratis worden uitgedeeld aan de inwoners van Leidschendam-Voorburg. Verzamelen Nieuwe Havenstraat. Start van de actie is om 10.00 uur. Aanmelden via https://bomenplanner.meerbomen.nu/events/2297

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter