Nieuws
Oordeel over verkeerssituatie Westvlietweg
De provincie Zuid-Holland en de gemeenten Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk werken samen aan een toekomstvisie voor de Vlietzone, het gebied tussen Vliet en A4. Onderdeel daarvan is een verkeersonderzoek. B&W vragen u mee te denken en een vragenlijst in te vullen: ‘Het doel van dit onderzoek is om de huidige verkeerssituatie op en rond de Westvlietweg goed in beeld te krijgen. Hoe ervaart u het gebied als u er doorheen rijdt met de auto, op de fiets of als voetganger? Welke verbeterpunten en kansen ziet u? In de toekomstvisie wordt bepaald welke ontwikkelingen er in het gebied mogelijk zijn, bijvoorbeeld meer bedrijven, sport of groen. Als de huidige verkeerssituatie bekend is, kan worden onderzocht welke maatregelen nodig zijn om eventuele gevolgen van deze ontwikkelingen voor de verkeersdrukte op te vangen. Alle omwonenden en andere belanghebbenden kunnen hun ervaringen en suggesties tot 22 maart 2024 delen via www.wijkprikker.nl/westvlietweg De uitkomsten van het onderzoek worden gedeeld via www.lv.nl‘.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter