Nieuws
U zegt het maar: Waar is Orio/Boeffie?

‘Orio/Boeffie liep als zwerfkat ziek op straat en is in 2021 gevangen door de Dierenambulance Den Haag. Na amputatie van zijn pijnlijke oortjes knapte hij gelukkig snel op en verhuisde hij naar een lieve mevrouw die hem graag een echt thuis wilde geven, zodat hij niet meer hoefde te zwerven. In oktober 2023 is hij helaas tijdens een onbewaakt ogenblik de deur uit geglipt. Via de balustrade van de eerste verdieping is hij naar beneden gesprongen waardoor hij niet meer zelfstandig terug naar huis kon. Er is lang geprobeerd hem opnieuw met een vangkooi te vangen maar helaas trapte deze jongen daar niet meer in. Al die tijd is er natuurlijk een lekker hapje voor hem neergezet, maar eigenlijk moet hij gewoon weer fijn in een warm mandje kunnen liggen. Begin januari is hij voor het laatst in de tuinen rondom zijn huis gezien. Wie heeft deze schuwe maar o zo herkenbare kater daarna nog gezien in de buurt van het Van Wassenaer Hoffmanplein in Voorburg? In de wijde omgeving hangen flyers, maar mocht je die gemist hebben, elke zichtmelding is welkom. Zie je Orio/Boeffie bel alsjeblieft meteen de Dierenambulance Den Haag 070 – 328 2828’,

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter