Nieuws
Getuigen gezocht overval op tankstation
Bij een tankstation aan de Noordsingel in Leidschendam is op donderdagavond 22 februari een poging overval geweest. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen. Rond 19.00 uur kwam een nog onbekende man het tankstation binnengelopen vanaf de Boslaan. Hij bedreigde de medewerkster van het tankstation met een vuurwapen. Door nog onbekende reden ging hij er snel vandoor. Vermoedelijk is hij gevlucht in de richting van de Veursestraatweg. De overvaller was een man. Zijn leeftijd wordt geschat rond de 20 jaar, hij heeft een licht getinte huidskleur, een mager postuur, zijn lengte is rond de 1.75 cm lang. Verder had hij een zwarte helm op en droeg hij een zwart trainingspak. Daarnaast had hij een wit tasje van de Action bij zich. Heeft u informatie dat de politie kan helpen bij het onderzoek naar deze overval? Wellicht heeft u camerabeelden uit de omgeving van het tankstation of de genoemde straten. Bel met 0900 – 8844. Anoniem een melding doen kan ook via 0800 – 7000.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter