Nieuws
Digitale expositie: Door de lens van Michel

De Voorburgse fotograaf Michel Groen heeft een facebookproject opgezet, om zijn werk aan de wereld te tonen.

In de wereld van fotografie zijn er verhalen die de kunstenaar achter de lens tot leven brengen, en dat is precies het geval bij Michel, een gepassioneerde fotograaf met een rijke ervaring die teruggaat tot zijn tijd bij de militaire dienst. Zijn reis begon bij de Fotovakschool en heeft hem geleid langs verschillende prestigieuze fotografen, voordat hij in 2007 zijn eigen pad insloeg. Michel’s werk strekt zich uit van sociale en medische fotografie tot bedrijfsportretten en vrije creatieve exploraties, allemaal doordrenkt van zijn unieke visie en toewijding aan zijn klanten.

Michel: ,,Mijn interesse in fotografie begon eigenlijk als een uitlaatklep tijdens mijn diensttijd. Ik had al snel door dat ik meer voldoening haalde uit het vastleggen van momenten, dan uit mijn vorige rol als leerling kok. Na mijn diensttijd heb ik het geluk gehad om met verschillende gerenommeerde fotografen te werken, wat me een schat aan ervaring heeft opgeleverd.”

,,Het werken met collega professionals heeft mijn vaardigheden verfijnd en mijn creatieve oog ontwikkeld. Toen ik in 2007 besloot om voor mezelf te beginnen, kon ik die ervaring gebruiken om een breed scala aan klanten te bedienen, van communicatiebureaus tot gemeentelijke instellingen en individuele klanten.” Meer op https://www.werkaandemuur.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter