Nieuws
Lionsclubs doneren aan de Voedselbank

Gedurende de maand december hebben de twee Voorburgse Lionsclubs onder het motto ‘Iedereen een bakkie’ weer D.E-waardepunten ingezameld om te verzilveren tegen pakken koffie voor de plaatselijke Voedselbank. Ondanks dat deze actie al voor de 12e keer werd gehouden was de opbrengst dankzij alle gulle gevers en meewerkende winkeliers beduidend hoger dan die van voorgaande jaren en resulteerde in 2100 pakken koffie met een winkelwaarde van 8400 euro.  De koffie is door vertegenwoordigers van Lionsclub Voorburg en Lionsclub Voorburg Prinses Marianne aan de Voedselbank overhandigd. In de praktijk komt de donatie er op neer dat de cliënten van de Voedselbank het komende jaar iedere maand 1 pak koffie kunnen krijgen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter