Activiteiten
Theatergroep Voorburg speelt ‘Wat jij niet ziet’

Toneelgroep Voorburg presenteert de tragi-comedie ‘Wat jij niet ziet’. Vanavond is het afscheidsfeest van de populaire en succesvolle conrector Hero. En tegelijkertijd wordt zijn opvolger bekend. Zijn collega’s hebben gisteravond getracht een lofzang voor hem in te studeren want Hero verdient tenslotte een mooi afscheid. Echter op de laatste schooldag voor de zomervakantie lopen de spanningen in de docentenkamer hoog op. Ellebogenwerk, jaloezie en wrok vormen de opmaat tot een feest dat maar geen feest wil worden . ‘Wat jij niet ziet’ is een tragi-komedie in acht lesuren over beeldvorming. Over de onhebbelijke menselijke neiging het onbekende zelf maar in te vullen. Over de spanning tussen weten en vermoeden. Auteur: Mark van den Reek. Regie: Roger Slangen. Voorstellingsdata: 22 en *24 maart 5, 6, *7, 12 en 13 april. Aanvang 20.15 uur (* 14.15 uur). Locatie: AMCO-theater,  Burgemeester Feithplein 97 Voorburg. Reserveren via http://www.theatergroepvoorburg.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter