Nieuws
Geen treinen van en naar Den Haag Centraal
Op 2 en 3 maart en van 9 tot en met 13 maart gaat ProRail werken aan de sporen en perrons van station Den Haag Centraal. Daarom rijden er geen treinen tussen Den Haag Laan van NOI en Den Haag Centraal in het weekend van 2 en 3 maart en van 9 tot en met 13 maart. In het weekend van 9 en 10 maart rijden er geen treinen van en naar Den Haag Centraal.
Er wordt onder andere aan de sporen gewerkt, aan de perrons, bovenleidingen, treinbeveiliging en kabels en leidingen. Deze werkzaamheden dragen bij aan een meer betrouwbare dienstregeling met vanaf december meer treinen.
NS zet op 9 en 10 maart bussen in en reizigers kunnen omreizen en vanaf verschillende stations gebruikmaken van het metronetwerk van Den Haag op basis van een geldig NS vervoersbewijs. Het station Den Haag CS en de meeste winkels op het station zijn gewoon open. Meer informatie over de werkzaamheden is te lezen op de site van ProRail

Op zaterdag 2 maart en zondag 3 maart kunnen reizigers vanaf station Den Haag Laan van NOI naar Den Haag Centraal reizen met de RandstadRail en/of de metro. Dat geldt ook voor reizen in omgekeerde richting. Een alternatief vormt doorreizen naar Den Haag HS en vandaar naar Den Haag CS. Die route kan ook in omgekeerde richting.

Van zaterdag 9 maart tot maandag 11 maart rijden er geen treinen tussen station Den Haag Centraal en Den Haag HS, noch tussen Den Haag CS en station Voorburg en/of Den Haag Laan van NOI. Men kan wel tussen Den Haag HS en Den Haag Laan van NOI reizen om vanaf dat laatste station met de RandstadRail en/of de metro Den Haag CS te bereiken. De NS zet ook bussen in tussen station Den Haag Hollands Spoor, Den Haag Centraal, Den Haag Laan van NOI en station Voorburg.

Van maandag 11 maart tot en met woensdag 14 maart rijden er geen treinen tussen station Den Haag Centraal en Den Haag Laan van NOI richting Leiden. Vanaf Den Haag CS kan men dan via Den Haag HS reizen of met RandstadRail en/of metro naar station Laan van NOI gaan.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter