Nieuws
Vergunning bouw Venestraat/Nieuwstraat

B&W hebben een omgevingsvergunning afgegeven voor de bouw van drie appartementengebouwen (90 appartementen) aan Venestraat 112 t/m 180 en Nieuwstraat 102-A t/m 138-B in Leidschendam. Vanaf donderdag 7 maart tot 18 april kan er beroep tegen de verlening worden aangetekend. Dat heeft wethouder Bianca Bremer de gemeenteraad bericht.

Aan de straatzijde zijn extra parkeervoorzieningen in een groene omgeving voorzien. Aan de achterzijde van het gebouw zijn goed bereikbare fietsenbergingen met groene daken op maaiveld ingepast. Het plan is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Provincie Zuid-Holland.

Op grond van een besluit van de gemeenteraad op 5 januari 2021 hoefde de gemeenteraad geen verklaring van geen bedenkingen inzake het bouwplan af te geven. Het bouwplan lag vanaf donderdag 28 december 2023 tot en met woensdag 7 februari 2023 ter inzage. In de periode zijn twee zienswijzen ingediend. Die hebben B&W er echter niet toe gebracht de omgevingsvergunning niet te verlenen, aldus Bremer.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter