Nieuws
Woej Kledingbank nu in Groene Loper

De Woej kledingbank is verhuisd en in een nieuw jasje gestoken. Deze is n u te vinden in De Groene Loper in de Van Royenstraat 2 Voorburg. De kleding is goed gesorteerd: dames-, heren- en kinderkleding hangen allemaal in de kledingrekken, ondergoed en nachtkleding en bh’s  liggen in de laden  van de sorteerkast. De Woej Kledingbank is er speciaal voor inwoners van Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en Voorschoten.

Bent u in het bezit van een Ooievaarspas of bent u doorverwezen door de gemeente, dan kunt u zich  inschrijven bij de Woej Kledingbank. U krijgt dan een paar keer per jaar de mogelijkheid om bij Woej gratis kleding uit te zoeken. Na inschrijving wordt u gebeld voor een afspraak om kleding uit te zoeken, waarbij gecontroleerd wordt of u aan de voorwaarden voor deelname aan de Kledingbank voldoet. Per keer kunnen er 2 onderstukken (broeken of rokken),2 bovenstukken, 1 jas en 1 paar schoenen worden uitgezocht.

De Kledingbank is alleen open op afspraak: bel of mail Albert Wolf via 06 – 3438 6241 / albert.wolf@woej.nl
Heeft u nog goede kleding in de kast hangen of schoenen staan die u nooit meer aandoet? Maak een ander er blij mee en breng ze naar de Woej Kledingbank. Afgeven kan binnen de openingstijden, zonder afspraak. (foto Ap de Heus)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter