Activiteiten
Max Health Club is klaar met opknapbeurt

Max Health Club Aan de Vliet heeft haar nieuwe fitnessruimte geopend. Na een eerdere oplevering van het zwembad en de nieuwe yogazaal is nu in de oude Westvliet-tennishal een nieuwe fitness geopend. De hal met een totale oppervlakte van 6000 m2 ondergaat al sinds eind 2022 een transformatie en ook de fitnessliefhebber kan nu feest vieren. Sneller dan gepland is gisteren ook een nieuwe groepslessenstudio opgeleverd met plek voor ruim 40 man. Er komen nog meer nieuwe lessen op het rooster, waardoor er echt voor iedereen wat wils is. Iedereen die kennis met de club wil maken, kan starten met een gratis en vrijblijvende proefweek. Tot 1 mei geldt nog het oude ‘Westvliet-tarief’ voor de looptijd van het gekozen lidmaatschap. Daarna zullen de prijzen voor nieuwe abonnementen worden verhoogd. Max Health Club is te vinden op Westvlietwet 55, sportpark Westvliet Den Haag/Voorburg.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter