Nieuws
CPC-loop op Omroep West

Op zondag 10 maart staat Den Haag weer in het teken van de NN CPC Loop waarbij ruim 35.000 lopers op verschillende afstanden van start gaan: van de 1 kilometer lange gro-up Jeugdloop tot en met de halve marathon voor de écht getrainde hardloper; ze starten allemaal weer op het Malieveld in Den Haag. U kunt de NN CPC Loop Den Haag op verschillende manieren volgen bij Omroep West.

In aanloop naar en tijdens de dag zelf kun je online al het nieuws rondom de NN CPC Loop volgen in het liveblog op de website en in de app. U leest hier niet alleen artikelen, maar hoort en ziet ook audio- en videobijdragen van onze verslaggevers op en rondom het parcours. Voor iedereen die in de stad is -zowel lopers als publiek: download vooral de Omroep West app zodat je op de hoogte blijft van wat er speelt.

Op Radio West houdt men u van 12:00 uur tot 14:00 uur op de hoogte in de nieuwsbulletins op de hele uren. Na 14.00 uur hoort u sportverslaggever Gert Barnhoorn geregeld live in de uitzending van het programma ‘Als de dag van Toen’ met verslag vanaf het parcours. ’s Avonds is op TV West, direct na een korte uitzending van TV West Sport, vanaf 20:15 uur een samenvatting te zien van de dag. Deze samenvatting wordt daarna ieder uur herhaald. Ook kunt u de samenvatting bekijken via het kanaal van Omroep West op YouTube

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter