Activiteiten
Voorlichtingsbijeenkomst omgaan met stress
Op maandag 11 maart start om 19.30 uur een voorlichtingsbijeenkomst over hoe om te gaan met stress in Bridgehome van de Bridgeclub, Dobbelaan 1 Leidschendam. Iedereen is welkom. De toegang is gratis. Tijdens de bijeenkomst wordt informatie gegeven over wat stress is, de functie en symptomen van stress, soorten stress (positieve, negatieve en chronische stress) en hoe om te gaan met stress. Deelnemers ontvangen ook tips. De organisatie is in handen van het programma Sterk voor Noord en GGZ Rivierduinen.
Soms kan iets extra veel spanning geven. Of duren de spanningen lang. Bijvoorbeeld als andere mensen heel veel van iemand verwachten. Of als er veel dingen tegelijk niet goed gaan. Of als er te weinig steun van andere mensen is. Bijvoorbeeld bij problemen thuis, bij de studie of op het werk. Er kunnen dan gevoelens van stress ontstaan zoals vaker moe en boos zijn, sneller huilen, minder ontspannen en minder goed slapen. Niet meer genieten en blijven nadenken over problemen. Dan wordt stress een probleem en ongezond.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter