Nieuws
Nieuwkomers geslaagd voor inburgering
Vijftien nieuwkomers zijn ‘geslaagd’ voor de Startklas inburgering. Wethouder Marcel Belt: ,,De Startklas is een primeur voor onze gemeente. Hiermee helpen we nieuwkomers aan een vliegende start. Ik ben blij om het enthousiasme bij de deelnemers te zien.” De Startklas bereidt nieuwkomers in Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar voor op hun inburgeringstraject. Daarnaast helpt het programma de gemeente om hen beter te leren kennen. Zo kan beter worden bepaald welk inburgeringstraject het beste bij iemand past. De deelnemers kregen taalles van Foxtaal en Echt Nederlands en maakten kennis met belangrijke plekken en organisaties in de gemeente. Daarnaast deden zij activiteiten, zoals een training over geldzaken.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter