Activiteiten
Prima ballerina in Theater Ludens

Voormalig prima ballerina Igone de Jongh, verzorgt op donderdag 20 juni een balletavond in Theater Ludens te Voorburg. De Jongh danste onder andere bij het Nationaal Ballet. Het leven van Igone staat al sinds haar kindertijd in het leven van ballet. Na een carrière van meer dan 35 jaar reageert ze met deze masterclass op de vraag om haar persoonlijke ervaringen en kennis met het publiek te delen. ,,Ik heb zelf al heel vroeg ervaren hoe het is om op het hoogste niveau te moeten presteren. Die topsportmentaliteit heeft me veel gebracht, maar ik ben ervan overtuigd dat ik veel te geven en toe te voegen heb aan de methodieken voor de huidige generatie dansers.” Op deze avond in Ludens zal zij een masterclass verzorgen bij twee pupillen live begeleidt door de piano. Aan de hand van videofragmenten, quotes en een interview leert de bezoeker Igone als mens, danser en coach beter kennen. De voorstelling draait om liefde voor de dans, de danspraktijk en het persoonlijke verhaal van Igone. Aanvang 20.30 uur. Tickets zijn nu al te bestellen via de site van Theater Ludens.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter